13826
Book
In basket
(Kuchnia na co Dzień i od Święta.)
Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe ľ kruche, delikatne, aromatyczne. Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów kuchni, znawców dziczyzny. W tej książce znajdziesz nie tylko 60 niezawodnych przepisów ľ opisanych krok po kroku ľ ale również propozycje, jak skomponować ucztę z dziczyzny i grzybów leśnych. Dowiesz się, jakie dodatki najlepiej pasują do dań ze zwierzyny płowej i czarnej, czym należy uzupełnić menu, by smakowało wybornie i jaki deser z leśnych owoców podać na zakończenie biesiadowania. Masz ochotę na wykwitną dziczyznę? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkryj niecodzienne rozkosze podniebienia. Na co dzień i od święta
Availability:
Wypożyczalnia Racławice
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Tyt. oryg.: Speisekammer Wald und Heide : Wildbret und Wildfrüchte aus heimischen Revieren, 2000.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again