Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(3)
Form of Work
Książki
(3)
Status
available
(3)
Branch
Wypożyczalnia Racławice
(3)
Author
Chodkowska-Gyurics Agnieszka
(1)
Lehari Gabriele
(1)
Peery Susan Mahnke
(1)
Reavis Charles (1948- )
(1)
Szymanderska Urszula
(1)
Year
2000 - 2009
(3)
Country
Poland
(3)
Language
Polish
(3)
Subject
Kiełbasa
(1)
Mięso
(1)
Obyczaje towarzyskie
(1)
Odżywianie
(1)
Owoce egzotyczne
(1)
Genre/Form
Poradniki
(1)
3 results Filter
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Racławice
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Book
In basket
Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, dziczyzny, drobiu, ryb, owoców morza oraz wegetariańskie. Nawet w niewielkim mieszkaniu możesz bez trudu przygotować pyszną, zdrową, jedyną w swoim rodzaju kiełbasę, znacznie lepszą od wszystkiego, co kupisz w supermarkecie, a nawet dobrym sklepie. Dwoje specjalistów w tej dziedzinie pokaże ci, jak się do tego zabrać. Nauczysz się przyrządzać aromatyczne hiszpańskie chorizo, czosnkową polską kiełbasę, niepowtarzalną szwedzką kiełbasę ziemniaczaną, bratwurst (kiełbaski, z których słynie Wisconsin) i wiele innych. Znajdują się tu przepisy na tradycyjnie pojmowane kiełbasy, ale też przepisy na kiełbasę z krewetek, raków, homarów, drobiu, oraz kaszanki i kiełbasy wykonane baz użycia osłonki. Znalazł się tu nawet cały rozdział poświęcony kiełbasom wegetariańskim! Domowy wyrób kiełbas to powrót do wspaniałych kulinarnych tradycji
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Racławice
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Racławice
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again